Nina Rope
 
 

 
-
 

Etäterapia / videopuhelu

Ahdistaako, jännittääkö vai stressaako kenties elämäntilanteesi tällä hetkellä? Joskus on haasteellisia muutoksia, tilanteita ja tuntemuksia, joiden syyt eivät ole lapsuudessa, vaan enemmänkin tässä hetkessä. Unettomia öitä voi aiheuttaa mm. työhön tai parisuhteeseen liittyvät haasteet, oma terveydentila, hukassa oleva identiteetti, yksinäisyys tai vaikka se, ettei tiedä mitä haluaa tehdä "isona". Näissä tapauksissa voikin olla hyödyllistä käydä läpi tilannetta keskustelemalla ajatuksistaan ja tuntemuksistaan ja saada niihin tarpeen mukaan jopa uudenlaisia lähestymistapoja eri terapiatyökaluja hyödyntäen. Varsinaisen hypnoterapian lisäksi tarjoan myös etäterapiaa videopuheluja hyödyntäen.

Hypnoterapiaa tarjoan jatkossakin ainoastaan täällä vastaanotollani, jolloin käytetään hieman erilaisia "työkaluja" ja lähestymistapaa asiakkaan ongelmiin ja tarpeisiin liittyen. Henkilökohtainen tapaaminen mahdollistaa myös terapeutin näkökulmasta sen, että pystyy havaitsemaan asiakkaan mahdolliset tunnetilojen muutokset ja kehon pienimmätkin reaktiot hypnoosityöskentelyn aikana, antaen mahdollisuuden ohjata terapiasession etenemistä sen mukaan turvallisesti ja rakentavasti.

Etäterapian tarkoitus on antaa mahdollisuus asuinpaikasta riippumatta saada apua, tukea ja välillä jopa uudenlaista näkökulmaa vallitseviin haasteellisiin tuntemuksiin ja tilanteisiin liittyen. Olen toiminut terapeuttina jo vuodesta 2004 lähtien, joten aika hyvä kokemus ja käsitys on tullut näiden 19 vuoden aikana mm. oireista ja rajoittavista uskomuksista, niiden taustalla useimmiten vaikuttavista juurisyistä ja siitä mikä niihin voisi auttaa, jotta voi jatkaa elämässään eteenpäin itsevarmemmin ja luottavaisemmin.

Käytäntönä on se, että ensimmäinen yhteydenotto tapahtuu s-postilla, jolloin katsotaan onko tarjoamani etäterapia sopiva vaihtoehto asiakkaan tarpeisiin nähden. Samalla kartoitetaan alustavasti mm. se mihin tarkoitukseen terapia olisi tulossa, mahdolliset aiemmat terapiat ja taustatiedot lyhyesti sekä sovitaan 1. tapaaminen, johon varataan aikaa 1,5h. Sen jälkeen sovitaan tilanteen ja tarpeen mukaan seuraavat etätapaamiset ja niiden kesto on 1h / terapiasessio.

Videopuheluita varten asiakkaan ei tarvitse ladata laitteelleen mitään sovellusta, vaan käytän tiettyä ohjelmaa, joka on suunniteltu mm. terapeuteille ja terveydenhoitoalan ammattilaisille. Asiakas saa s-postissa linkin, jota klikkaamalla sovittuna tapaamisaikana yhdistyy etävastaanotolleni ja videopuheluun.

Etäterapian hinta on 68€ / sessio ja ensimmäisen tapaamisen 1/2h:n lisäajasta ei veloiteta erikseen, vaan se kuuluu hintaan. Ajanvarauksen yhteydessä annan tarkemmat maksutiedot ja terapia maksetaan aina ennen seuraavaa etätapaamista.


OHJEET AJANVARAUSTA VARTEN

Mukavaa kun tarjoamani etäterapia herätti kiinnostuksesi, kiitos siitä. Tässä sinulle vähän ohjeita, jotta saat otettua ensimmäiset askeleet positiivisten muutosten polullasi.

* ole ystävällinen ja ota siis yhteyttä aluksi s-postilla; nrhypno(at)saunalahti.fi
* kerro koko nimesi, ikäsi sekä puhelinnumerosi
* kertoisitko hieman itsestäsi, eli esim. työhön/opiskeluun, perhestatukseen, terveyteen, ym. oleellisiin asioihin liittyen
* oletko ollut aiemmin jossain terapiassa tms. ja millainen kokemus se sinulle oli
* mikä on tilanne tällä hetkellä, eli mihin asiaan/asioihin olit ajatellut etäterapiasta olevan itsellesi hyötyä
* voit toki kertoa muutakin, jos haluat
* katsotaan millä tavalla voisin olla avuksesi ja sovitaan sitten sen mukaan 1. etätapaaminen

Kiitos luottamuksestasi <3

-


 
  421497 | Copyright © 2024 Webbinen.net