-
 
-

Hinta-, varaus- ja yhteystiedot

Hei! Kiitos kun kiinnostuit kotisivuistani ja hypnoterapiasta. Uusimman Voi Hyvin -lehden artikkeli on herättänyt valtavasti mielenkiintoa ja yhteydenottoja. Olen kesälomalla tällä hetkellä, mutta vastaan kyllä jokaiselle viestien saapumisjärjestyksen mukaan.
Tällä hetkellä ensimmäiset vapaat ajat löytyy syyskuussa. Viikonpäivästä riippuen aloitus voi olla klo 11.00 ja viimeistään klo 16.30.

Ajanvarauksia varten pyydän tutustumaan kohtaan "Kysymyksiä ja vastauksia" ja sieltä alin osio "Haluan tulla terapiaan, miten edetään".

NR-Hypno toimii Porvoossa lähellä kaupungin keskustaa. Vastaanotolle voit tulla joko autolla (ilman parkkimaksua), tai sitten bussilla keskustaan ja sieltä n.20min kävelymatka perille. Tarkemmat osoitetiedot annetaan ajanvarauksen yhteydessä.


* Hinnat 2019*

Hypnoterapia: Terapiakäynti, kesto 2h / 130€

Keskustelu/suggestoterapia/NLP: Kesto 1,5h / 105€HUOM! Peruutukset tehtävä vähintään 24h aikaisemmin. Unohtuneet tai myöhästyneet peruutukset veloitetaan täysihintaisena.

Ethän tule flunssaisena vastaanotolle, kiitos!E-Mail:
nrhypno(at)gmail.com (s-postilla tehtäviin alustaviin tiedusteluihin liittyen katso kohta "Kysymyksiä ja vastauksia" ja sieltä alin osio, kiitos)

Puhelin:
040 725 1111


Tervetuloa Hypnoterapiaan!

-


 
  353451 | Copyright © 2019 Webbinen.net