-
 
-

Hinta-, varaus- ja yhteystiedot

Hei! Kiitos kun kiinnostuit kotisivuistani ja hypnoterapiasta. Heinäkuussa ilmestyneen Voi Hyvin -lehden artikkeli on herättänyt valtavasti mielenkiintoa ja yhteydenottoja. Vastaan kyllä jokaiselle viestien saapumisjärjestyksen mukaan, mutta maltathan odottaa päivän tai pari.

Tällä hetkellä ensimmäiset vapaat ajat löytyy helmikuussa 2020. Viikonpäivästä riippuen aloitus voi olla klo 11.00 ja viimeistään klo 15.30 (tai jonain päivänä klo 16.00)

Ajanvarauksia varten pyydän tutustumaan kohtaan "Kysymyksiä ja vastauksia" ja sieltä alin osio "Haluan tulla terapiaan, miten edetään".

NR-Hypno toimii Porvoossa lähellä kaupungin keskustaa. Vastaanotolle voit tulla joko autolla (ilman parkkimaksua), tai sitten bussilla keskustaan ja sieltä n.20min kävelymatka perille. Tarkemmat osoitetiedot annetaan ajanvarauksen yhteydessä.


*Hinta: Kliininen hypnoterapia / terapiakäynti 2h*

140€ / terapiakäynti, sis. alv 24% (112,90€ + alv 27,10€)E-Mail:
nrhypno(at)gmail.com (s-postilla tehtäviin alustaviin tiedusteluihin liittyen katso kohta "Kysymyksiä ja vastauksia" ja sieltä alin osio, kiitos)

Puhelin:
040 725 1111

HUOM! Peruutukset tehtävä vähintään 24h aikaisemmin. Unohtuneet tai myöhästyneet peruutukset veloitetaan täysihintaisena.

Ethän tule flunssaisena vastaanotolle, kiitos!


Tervetuloa Hypnoterapiaan!

-


 
  357897 | Copyright © 2019 Webbinen.net