Nina Rope
 
 

 
-
 

Artikkeleita, haastatteluja, tapahtumia, kursseja, ym.

Tälle sivulle päätin laittaa lyhyesti maininnat aiemmista erilaisista artikkeleista, haastatteluista ja muista mielenkiintoisista analyyttiseen hypnoterapiaan ja työhöni liittyvistä jutuista.

Talvella 2007-2008 osallistuin luennoitsijana kahteen Uskalla Innostua -tapahtumaan Helsingissä (Bio Rex ja Hotelli Presidentti), joissa näytettiin samalla elokuva The Secret. Tästä on kirjoitettu myös kirja ja se on suomennettu nimellä Salaisuus.

Alkutalvesta 2008 sain myös osallistua Rintasyöpäyhdistyksen Aidosti Elossa-kampanjan ensimmäiseen tapahtumaan yhtenä luennoitsijana.

Syksyllä 2008 oli juttu työstäni mm. Hyvinkäällä ilmestyvässä Viikkouutiset -lehdessä. Loppuvuodesta sain myös osallistua Yle:n Priima -ohjelmaan, jossa aiheena oli laihduttaminen ja mahdolliset oikotiet sen saavuttamiseen.

Vuosi 2009 on alkanut myös vauhdikkaasti. Apu-lehden
toimittaja kävi luonani terapiassa ja teki kokemuksistaan artikkelin, joka on luettavissa lehdessä nro 4. Voit halutessasi lukea sen samaisen artikkelin myös kopioimalla tämän linkin: http://www.apu.fi/hyva_olo/article156864-1.html/?pr

Perjantaina 30.01.2010 olen mukana Radio Novan ajankohtaiskoosteessa (joka alkaa klo 10.20) kertomassa alitajunnan toiminnasta ja hyödyntämisestä kun aletaan taas mennä kohti terveyttä. Linkit tähän ohjelmaan löytyy tästä: http://www.mtv3.fi/uutiset/ilmiot.shtml/arkistot/ilmiot/2009/01/790719
http://www.mtv3.fi/helmi2005/klubi/nova.shtml
Tulen myös kertomaan toisessa lähetyksessä myöhemmin keväällä stressistä ja miten siihen voi itse vaikuttaa.

Perjantai 13.(03) on hyvä päivä jälleen kerran! Radio Novan Helmi-Klubin ajankohtaiskoosteessa klo 10.20 on alustus klo 12.40 tulevaan osuuteeni, jossa aiheena on mm. stressi ja siihen positiivisesti vaikuttaminen mm. "Huolivartin" avulla.
Lisää tietoa tästä linkistä: http://www.mtv3.fi/helmi2005/klubi/nova.shtml

Toukokuu alkaa Wapun lisäksi muutenkin Juhlawasti, sillä 1.5. ilmestyy uusi hevosalan lehti markkinoille. Tämä "Minimaailma" -lehti keskittyy pieniin ja kauniisiin asioihin maailmassa, eli minihevosiin ja -poneihin. Olen kirjoittanut sinne artikkelin omista amerikkalaisista minihevosistani, ja jatkossa varmastikin kirjoitan lehteen muitakin artikkeleita. Katso lisää www.minimaailma.net

Kevät on muuttolintujen aikaa, ja ihmisetkin alkavat taas vaihtaa maisemia lentämällä. Monille tämä onkin varsinainen koettelemus lentopelon takia. Iltalehti julkaisi artikkelin 6.4.2010 kolmesta eri tavasta auttaa lentopelkoisia, ja analyyttinen hypnoterapia oli niistä yksi. Juttu on herättänyt paljon positiivista mielenkiintoa, ja olenkin saanut yhteydenottoja sekä lentopelkoisilta että muilta, joita analyyttinen hypnoterapia kiinnostaa hoitomuotona.

Maaseudun Tulevaisuus -lehden Kantri-liitteessä 13.04.11 aiheena on hevosiin ja ratsastukseen liittyvät pelot ja miten analyyttisestä hypnoterapiasta voi olla niihin apua.

-

TAPAHTUMIA

Porvoossa järjestetään 26.11.11 Ajatuksen Voima -messut, johon osallistun näytteilleasettajana. Silloin on mahdollista tulla tapaamaan minua ja kysymään vaikka hypnoterapian soveltumisesta oman henkisen painolastin keventämiseen. Tavataan messuilla! :)

Helsingissä Porthaniassa jatkuu Forum Humanum -luennot teemalla "Heräämisiä". Minulla on ilo ja kunnia saada olla luennoimassa 29.2.12. Esitelmäni nimi on "Ihminen oireiden takana", ja tulen kertomaan mm. uskomuksista, niiden vaikutuksista oman todellisuuden luomisessa sekä oireista ja niiden positiivisesta tarkoituksesta. Kaikki ei aina ole sitä miltä näyttää ja on ollut äärimmäisen mielenkiintoista oppia tästä kaikesta työni kautta.

Tunne Hevonen -lehdessä (kesäkuu/2012) on kirjoittamani artikkeli liittyen ratsastuspelkoon ja sen hoitamiseen hypnoterapian avulla. Vaikka aihe onkin hevospainotteinen, niin artikkeli liittyy oikeastaan kaikenlaisiin pelkoihin, miten ne ilmenee ja miten niitä hoidetaan.
Kannattaa ostaa mainio lehti ja tutustua samalla myös ko. juttuun.

Helmikuussa 2013 pidetään ensimmäinen "Voiman avaimet" -kurssi ja siitä löytyy lisätietoa kohdasta "kurssit".

20-21.4.2013 järjestetään Ilon & Valon Markkinat Helsingin Wanhassa Satamassa, jonne osallistun molempina päivinä näytteilleasettajana. Minut löytää standilta #60. Sen lisäksi lauantaina klo 12.15-12.45 pidän tietoiskun analyyttisestä hypnoterapiasta. Tule ihmeessä standille moikkaamaan tai vaikka kuuntelemaan hypnoterapiasta lisää! Tavataan markkinoilla! :)

Sain mahdollisuuden kertoa hypnoosista ja hypnoterapiasta studio55.fi -sivuilla. Asiallisen artikkelin voit lukea täältä.

Olen iloinen siitä, että saan olla kertomassa tärkeistä asioista, jotka vaikuttavat meidän jokaisen elämään tavalla tai toisella. Alitajunta on valtava voimavara ja sen toiminnan ymmärtäminen voi parhaimmillaan tuoda suuria positiivisia muutoksia elämään, kuten tasapainoa, mielenrauhaa, iloa ja energiaa.

-


 
  421500 | Copyright © 2024 Webbinen.net