-
 
-

Hinta-, varaus- ja yhteystiedot

Olen tällä hetkellä ns. virkavapaalla terapiatyöstä. Olen muuttanut Porvooseen ja avaan uudistetun vastaanottotilani heti kun samassa rakennuksessa loppukesästä alkava putkiremontti on valmis. Laitan asiasta hyvissä ajoin tietoa sekä tänne että NR-Hypnon fb-sivuille, jolloin voin alkaa ottaa varauksia myös uusille terapia-asiakkaille.


* Hinnat 2018*

Hypnoterapia: Terapiakäynti, kesto 2h / 130€

Keskustelu/suggestoterapia/NLP: Kesto 1,5h / 105€

Ajanvarauksia varten pyydän tutustumaan kohtaan "Kysymyksiä ja vastauksia" ja sieltä alin osio "Haluan tulla terapiaan, miten edetään". (Tällä hetkellä en valitettavasti voi ottaa mitään varauksia).


Terapiakäynti maksetaan samantien käteisellä. Joissakin tapauksissa voi p-siirto olla myös jatkossa mahdollinen, mutta vasta toisesta käyntikerrasta alkaen. Maksu tulee näkyä suoritettuna NR-Hypnon tilillä ennen seuraavaa terapiakertaa.
Pankkikortilla ei valitettavasti voi maksaa.


HUOM! Peruutukset tehtävä vähintään 24h aikaisemmin. Unohtuneet tai myöhästyneet peruutukset veloitetaan täysihintaisena.

Ethän tule flunssaisena vastaanotolle, kiitos!Puhelin:
040-725 1111

E-Mail:
nrhypno(at)gmail.com (s-postilla tehtäviin tiedusteluihin liittyen katso kohta "kysymyksiä ja vastauksia" ja sieltä alin osio, kiitos)


Tervetuloa Hypnoterapiaan!

-


 
  333484 | Copyright © 2018 Webbinen.net