-
 
-

Hinta-, varaus- ja yhteystiedot

Olen tällä hetkellä ns. virkavapaalla terapiatyöstä. Olen muuttanut Porvooseen ja jossain vaiheessa alan taas ottaa varauksia uusille terapia-asiakkaille. Laitan asiasta hyvissä ajoin tietoa sekä tänne että NR-Hypnon fb-sivuille.


* Hinnat 2018*

Hypnoterapia: Terapiakäynti, kesto 2h / 130€

Keskustelu/suggestoterapia/NLP: Kesto 1,5h / 105€

Ajanvarauksia varten pyydän tutustumaan kohtaan "Kysymyksiä ja vastauksia" ja sieltä alin osio "Haluan tulla terapiaan, miten edetään". (Tällä hetkellä en valitettavasti ota uusia varauksia).


Terapiakäynti maksetaan samantien käteisellä. Joissakin tapauksissa voi p-siirto olla myös jatkossa mahdollinen, mutta vasta toisesta käyntikerrasta alkaen. Maksu tulee näkyä suoritettuna NR-Hypnon tilillä ennen seuraavaa terapiakertaa.
Pankkikortilla ei valitettavasti voi maksaa.


HUOM! Peruutukset tehtävä vähintään 24h aikaisemmin. Unohtuneet tai myöhästyneet peruutukset veloitetaan täysihintaisena.

Ethän tule flunssaisena vastaanotolle, kiitos!

Pyrithän saapumaan vastaanotolle sovittuna aikana. Jos saavut etuajassa, niin odota ystävällisesti portin ulkopuolella. Aloitamme sovitusti ja aikataulun mukaisesti.


Puhelin:
040-725 1111

E-Mail:
nrhypno(at)gmail.com (s-postilla tehtäviin tiedusteluihin liittyen katso kohta "kysymyksiä ja vastauksia" ja sieltä alin osio, kiitos)

Suomen Hypnoosiliitto


Tervetuloa Hypnoterapiaan!

-


 
  327730 | Copyright © 2018 Webbinen.net